Finn det du leter etter på nettet

Hva er vel mer frustrerende enn å gå fra butikk til butikk, uten å finne det du egentlig leter etter? Bruk heller nettet og finn det du ser etter her!

shop_439243906

Mote


Dette er stedene vi anbefaler for nettshopping av mote og klær.

  • Boozt.com: De har et rikt utvalg av kjente klesmerker, i tillegg til et imponerende utvalg av alt fra vesker, tilbehør og sko.
  • H&M.com: Hennes & Mauritz på nett scorer høyt hos oss, rett og slett fordi alle artiklene H&M selger er samlet på en og samme nettside.
  • Zalando.no: Zalando har spesialisert seg på sko, til både dame, herre og barn, alt levert fraktfritt hjem til deg. Det er ingen skobutikk på Carl Johan engang som klarer å hamle opp med dette nettstedet.

Interiør


Det å handle interiør til hjemmet på nettet har også økt i takt med resten av folks shoppingvaner på nett. Først og fremst er det praktisk å få tunge ting enten kjørt hjem til seg eller bare å hente de hos ditt lokale postkontor. Det er allikevel nisjebutikkene som har vokst raskest og skal vi tro trendene i 2016 og neste år, så vil økningen bare fortsette. Hos BGA Fotobutikk kan du bestille alt fra speil, rammer og passepartouter til ditt hjem eller det du trenger til ditt neste scrapbooking-prosjekt.

Trening og helse


Som vi nevnte ovenfor er det nisjebutikkene som gjør det best. Innenfor trenings og helse er det spesielt disse som skiller seg ut og som vi anbefaler at du tar en titt på:

  • X-Life: Tilbyr alt fra treningsklær, kosttilskudd og treningsutstyr.
  • XXL: Det å besøke en XXL-butikk tar lang tid, rett og slett fordi butikkene er så store. Hvorfor ikke spare den tiden på å trene? Bestill heller det du ønsker deg på nett!
  • Sportamore: Dette er nettbutikken for den kresne og som kun det beste er godt nok for.