Flott webdesign

Det er utrolig mye som man må tenke på dersom man skal lage en webside, enten det er en side som er i sammenheng med jobben, en personlig hjemmeside eller kanskje firmaet skal oppdatere dems side med et nytt og mer moderne webdesign. Noen ganger så er det helt umulig å tenke på alt og kanskje ikke alle tenker over hvor viktig designet på websider egentlig er, men om man ender opp med å gå inn på en nettside som har et dårlig eller rett og slett et stygt design så er dette absolutt noe man legger merke til.

Det å ha et flott webdesign er utrolig viktig for å gi besøkende en godt førsteinntrykk, man kan nesten tenke på det som gangen inn til et hjem, om det er rotete, uoversiktelig og stygt så gir ikke det akkurat noe godt førsteinntrykk og det samme gjelder webdesign.

Det er derimot en rekke nettsider som virkelig er flotte eksempler på godt webdesign, sånn som Vinmonopolet, Betsafe og Storebrand bank. For å sammenligne de to førstenevnte så har de til felles at det er lett å finne frem dit man vil, søkefunksjonene fungerer, farger og design passer bra til sidene – og det finnes ingen forstyrrende elementer som ender opp med å dra fokuset bort fra det nettsiden egentlig er der for.

Men det å vite hva god webdesign egentlig er, er nok heller ikke så lett å sette fingeren på; alle har sine meninger om hva som skal være med i en nettside, og selv om det ikke er noe direkte fasit så er det noen ting som man helt klart bør styre unna. Det å ha for mye nyheter, søkefunksjoner som fungerer dårlig, og forstyrrende og masete annonser eller bannere er feil som dessverre utrolig mange ender opp med å gjøre.