Fordelene med å ha mange ulike enheter i hjemmet

Er du en av de som føler at enhetene dine ikke strekker til, og du skulle ønske du hadde mer enn bare telefonen din, eller en bærbar PC når du for eksempel skal kjøre et tyngre program? Eller trenger du den ekstra lagringsplassen når du jobber med store prosjekter?

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvilke fordeler du kan ha ved å både ha stasjonære og bærbare enheter i huset ditt, og hvilke nytte de kan ha i hjemmet. Selv om alt skal være trådløst eller bærbart nå til dags trenger det ikke nødvendigvis å være bedre – eller det motsatte.

Mer lagring med stasjonær

Å velge stasjonært kan for mange virke som at de går tilbake i tid, men dette er ikke sant. Jobber du mye på den stasjonære enheten med dine tunge og kreative prosjekter, er du nesten avhengig av at enheten er stasjonær. De bærbare enhetene er ofte ikke laget til å kjøre store og tyngre programmer, og du har ikke den store skjermen som du trenger når du jobber med visuelle ting. Du er også avhengig av å ha god lagringsplass, noe som de bærbare enhetene ikke har. Ofte kan de stasjonære enhetene være mer stabile enn de bærbare også, men dette er selvsagt avhengig av hvordan du bruker de.

Derfor velger mange bærbar

De fleste av oss velger en bærbar enhet fordi vi er mye på farta, og holder ofte på med andre ting mens vi er på enhetene våre. Mange elsker å spille mobilspill eller casinospill, og disse er ypperlig tilrettelagt for telefoner. Da er det lettere å sitte i sofaen, enn å sitte ved kontorstolen for å spille. Når det gjelder mobilspill så er det forskjellig utstyr som du kan gå til innkjøp av på steder som iPhonehuset. Disse koster ikke skjorta heller. Det de bærbare enhetene mangler når det gjelder lagringsplass, tar de igjen på når det gjelder tilbehør som du kan kjøpe til dine forskjellige bærbare enheter.