Hvordan du får flere besøkende til din hjemmeside

Når man har en hjemmeside, må man reklamere litt for den for å få lesere. Det holder ikke alltid å lage en god side, for det finnes mange gode sider der ute.

web marketing

Derfor gjelder det å skille seg ut fra mengden. Man kan legge inn en lenke til hjemmesiden sin hver gang man skriver en kommentar på et sosialt nettverk, og når man skriver kommentarer i blogger. Hvis man finner en blogg som handler om noe som er relatert til hjemmesiden, kan disse linkene være ekstra effektive. Også i e-poster bør man legge inn en link til hjemmesiden.

Det er også effektivt å skrive SEO-artikler. Disse artiklene kan gi siden bedre plassering på listen over søkeresultater når noen søker på noe som er relatert til innholdet på hjemmesiden. Med god bruk av SEO, kan man få mye mer trafikk til siden. Man må også oppdatere siden jevnlig, slik at lesere som kommer til siden flere ganger, alltid finner noe nytt de kan lese. Innholdet må være interessant og lettlest, slik at leserne får lyst til å komme tilbake igjen. God brukervennlighet er selvsagt også viktig, dersom man vil ha mange trofaste lesere.